BETINGELSER
Køb af klippekort og medlemskaber kan ske via en personlig profil i vores system.

Vi refunderer ikke klippekort eller medlemskaber.

Klippekort 5 & 10 klip
Klippekort med 5 & 10 klip skal bruges inden for 4 måneder. Kortet bliver aktiveret den dag du køber det.

Er du forhindret i at komme til en klasse skal du huske at afmelde dig senest to timer før klassens start. Ellers trækkes automatisk et klip fra dit kort. Du afmelder dig selv via din profil.

Klippekortet er personligt, og du kan derfor ikke dele det med dine venner.

Special hold
Special hold som Herre-yoga og Teen-yoga aktiveres fra den dag du køber det og har varighed af 31 dage. Kortet kan ikke benyttes til andre klasser og er personligt og kan derfor ikke deles med andre.

Fri yoga medlemskab
Medlemskabet er forudbetalt og starter den dag du bestiller det. Det fortsætter herefter med betaling en gang om måneden. Ved hver betaling sender vi en kvittering til dig på e-mail. Du kan til enhver tid opsige medlemskabet. Der er en måneds opsigelse på medlemskabet, dvs du kommer altid som minimum til at betale for to måneder. Du kan til enhver tid skifte dit betalingskort via din profil. Medlemskaber er personlige og kan ikke refunderes.

Prøvetime
Du kan kun købe en prøvetime en gang. Prøvetimen skal bruges inden for tre måneder. Kortet bliver aktiveret den dag du køber det. Er du forhindret i at komme til en klasse skal du huske at afmelde dig senest 2 timer før klassens start. Ellers trækkes klip automatisk fra dit kort. Du afmelder dig selv via din profil.

Workshops
Køb af workshops er personlig og kan ikke refunderes

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller køber et medlemskab, klippekort og lign.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.