Mette Lassen

Mette Lassen

Mette er certificeret Prana Vinyasa Yogalærer, uddannet hos Yogazensation, hun har også taget en Yin yoga uddannelse hos Trine Hedegaard, børne og teen yogalærer hos Lille yogahus. Derudover er hun uddannet danselærer, healings massør og integrativ coach og terapeut med fokus på kroppen og kan blandt andet EFT/TFT.

Mette har mange års undervisningserfaring, hun startede allerede i sine teenageår med at undervise i forskellige former for dans, som showdance, freestyle, hip hop, salsa og mange andre populærer danseformer. Så interessen for krop og bevægelse har hun altid haft. I år 2000 startede hun til Astanga yoga og har siden da dyrket yoga. 

I 2011 valgte hun at følge en 200 timers yoga teacher training hos Yogazensation i første omgang for selv at komme dybere ind i sin egen yogapraksis, men underviseren i hende trak og hun startede i 2017 som yogaunderviser hos yogazensation i Hørsholm og har undervist der indtil 2020 i både Prana Vinyasa Flow og Yin Yoga.

I 2022 afsluttede Mette et 10 måneders forløb “Dit Spirituelle Lederskab” hos Christina Bækgaard.

Når Mette ikke underviser hos House of Yoga tager hun sig af sin familie, hun er gift og sammen med sin mand har de til fælles 6 børn, hvoraf de 5 er så store så de er flyttet hjemmefra.