Hold - House of Yoga

Vinyasa Flow
Vinyasa Flow er en dynamisk yogaklasse, hvor øvelserne sammensættes i et flydende program, så kroppen varmes op til at komme ud i de forskellige stræk/stillinger.

Der er fokus på åndedrættet, energiretninger og små pulseringer for at skabe udvidelse i kroppen og løsne op for spændinger. Samtidigt skabes en øget kropsbevidsthed og indre ro, når vi flytter opmærksomheden fra tankerne ind i kroppen.

Klasserne varierer fra gang til gang og er ofte inspireret af de fem elementer (jord, vand, ild, luft og space). Klassen sluttes af med savasana (hvile), hvor du vil mærke den indre ro i krop og sind, som din praksis har givet dig. Savasana vil indeholde guidet meditation eller stille meditativ musik.

Vinyasa Flow 1-2 indeholder flere styrkeøvelser og færre pauser end Vinyasa Flow 1.
Både Vinyasa Flow 1 og Vinyasa Flow 1-2 er for alle.

Yin Yoga
I Yin Yoga bliver du guidet roligt ind i stillingerne, som vi holder i 2-5 min ad gangen.

Vi arbejder tålmodigt med kroppen og det er de følelsesmæssige, mentale og fysiske oplevelser vi får på vejen, der har vores fokus.

Stillingerne er oftest dybe siddende eller liggende stræk. Gennem disse stræk kan vi få adgang til det bindevæv, der er dybt forbundet i hele vores krop.

Det kan være udfordrende og samtidig føles fantastisk befriende, når man via sit åndedræt og opmærksomhed lader kroppen og sindet give slip. Yin Yoga kan derfor virke forløsende både mentalt og fysisk.

Yin timer er ikke at forveksle med restorativ eller blid yoga, men man kan altid moderere hver enkelt stilling efter behov.
Vi starter med en kort meditation og slutter med afspænding.


Go´morgen stretch og yin
Væk kroppen blidt med en rolig morgen session med fokus på at få en god start på dagen.

Gennem et blidt flow og lækre yin stræk boostes kroppen med ny energi, så du er klar til møde dig selv og dine omgivelser med åbent sind.

Der kommer ikke sved på panden, så du kan sagtens tage videre på arbejde og være klar til dagen efter denne time i yogastudiet.

Herre-go´yoga og stretch
På vores ”Herre-go’ yoga & stretch” gør vi op med myten om, at yoga kun er for kvinder.

Dette hold er forbeholdt mænd, hvor vi under en mere uformel og afslappet facon skaber ro i tankerne og løsner op i kroppen.

Mange kender nok til, hvordan kroppen kan virke stiv og ufleksibel i visse stillinger, men gennem yoga og med fokus på åndedrættet, vil du opnå en større kropsbevidsthed og langsomt skabe udvidelse og smidiggørelse af kroppen.

På ”Herre go`yoga & stretch” lægges der også core & styrke øvelser ind, så du mærker din indre power.

Der sluttes af med en rolig afspænding og Savasana, hvor du kan falde hen i fuldstændig ro enten til rolig musik eller en blid meditation.

Holdet er for alle mænd og på alle niveauer – og du er naturligvis også altid mere end velkomne på de andre hold hos House of Yoga.

Ny til yoga/Blid yoga
Er du ny til yoga eller lyst til at få en rolig gennemgang af yoga’ens grundstillinger og alignments, er dette hold noget for dig.

Gennem en blid og rolig praksis gennemgås de enkelte stillinger og overgangene mellem dem. Der er tid til at mærke, hvordan brugen af åndedrættet, energiretninger og små pulseringer hjælper dig med at løsne op for spændinger i kroppen og skabe alignment og indre ro.

Stillingerne vil variere fra gang til gang.Klassen afsluttes med en skøn Savasana, hvor der er tid til at falde hen til enten en guidet meditation eller rolig musik.